Hem » Nudlar » Glasnudlar

Glasnudlar

 

Glasnudlar (Bean vermicelli)

Glasnudlar görs av mungbönor.

Tillagning
Wokade glasnudlar: Låt glasnudlarna ligga ca 10 minuter i ljummet vatten. Woka dem därefter.
Kokta glasnudlar: Låt glasnudlarna ligga ca 10 minuter i ljummet vatten. Lägg sedan glasnudlarna i kokande vatten. Ta upp dem snabbt. Använd dem till sallad med grönsaker och wokad köttfärs eller räkor.
Beräkna ca 40 g glasnudlar per person.

  • 29,90
  • 80 g, 200 g, 500 g glasnudlar
    från 11,00
  • 200 g shiratakinudlar gjorda av konjakrot
    29,00
  • 200 g shiratakinudlar gjorda av konjakrot
    29,00
  • 5,00
  • 200 g shiratakinudlar gjorda av konjakrot med spenat
    29,00
  • 250g glasnudlar
    30,00